Trouwringen

Trouwen is een speciale gelegenheid. Trouwen doe je altijd uit liefde en je belooft elkaar je leven te delen en er altijd voor elkaar te zijn. Ieder koppel is uniek en daarom is ook ieder trouwsieraad dat ik maar uniek.

Ik ga graag met jullie in gesprek over jullie wensen en voorkeuren. Zoek vooral lekker veel voorbeelden en deel met mij wat jullie mooi vinden. Omdat iedere trouwring uniek is, is deze ook helemaal op maat gemaakt naar de persoon die het moet dragen. Een trouwring is immers iets om trots op te zijn!

Rouwsieraden

Het verliezen van een dierbare is altijd een verschrikkelijke gebeurtenis. Teneergeslagen blijven we achter en uiteraard heelt tijd vele wonden, maar het gemis zal altijd blijven. Een mooie manier om deze dierbare te herkennen is via een sieraad.

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om sieraden van de dierbare te vermaken tot een ander sieraad, trouwringen te integreren, waardoor er één ring ontstaat of een trouwring te vermaken tot een ketting. Eigen ideeën zijn natuurlijk altijd welkom en ik ga graag in gesprek om een prachtig sieraad te maken ter nagedachtenis.

Kinderworkshop

Lijkt het je zoon of dochter, neef of nichtje leuk om een keer zelf een echt sieraad te maken bij een echte goudsmid? Dat kan!

 

In overleg bepalen we een geschikte datum en dagdeel. Vanwege aandacht- en ruimtegebrek kunnen er hooguit één tot twee kinderen tegelijkertijd een sieraad maken. Dit kan zowel een ring, ketting of armband zijn. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met me op.